Szakterületeink

almafoto_video_5300_kicsi
Kiemelt

Szakterületeink

Ügyvédi irodánk kiemelten a polgári joggal foglalkozik, ezen belül is elsősorban cégek, gazdasági szereplők jogi képviseletével. Szolgáltatásaink fókuszában a hazai és nemzetközi vállalkozásokat érintő kérdések állnak.

Munkatársaink többsége az ügyvédi tevékenység mellett kellő tapasztalattal rendelkeznek az üzleti élet területén is, így első kézből ismerik a cégvezetéssel járó feladatokat.

Tapasztalatunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően gyors és hatékony megoldást nyújtunk a cégeket érintő jogi kihívásokra.

Társasági jog

Cégek képviselete azok alapításától teljes működésük alatt.

Ingatlanjog

Ingatlanokkal kapcsolatos okiratok szerkesztése, földhivatali képviselet.

Csődeljárás, felszámolás

Segítségnyújtás likviditási, fizetésképtelenségi problémákhoz.

Külföldi cégek képviselete

Külföldi cégek magyarországi jogi képviselete, és jogi szaktanácsadás.

Jogi irodánk

Szolgáltatásai

Az élet számos területén kulcsfontosságú, hogy megfelelő szerződésekkel védjük érdekeinket. Legyen szó magán- vagy üzleti ügyről, irodánk a polgári jogi szerződések szinte teljes spektrumát lefedi, különösen az ingatlanjog és üzleti (cégjog, csődeljárás) területén.

Kérjen időpontot személyes egyeztetésre kollégáinktól email-en vagy telefonon keresztül!

Ügyfeleink teljes körű jogi képviseletét vállaljuk, akár egyszeri, akár folyamatos megbízások mellett. Levesszük Önről a jogi folyamatokkal járó kellemetlenségek zömét, korrekt, barátságos megoldást kínálva.

Kérjen időpontot személyes egyeztetésre kollégáinktól email-en vagy telefonon keresztül!

Nem szerencsés, ha egy helyzet peres ügyig fajul, néha azonban elkerülhetetlen. Ilyenkor gyakran komoly feszültség is található a felekben, amely nem segíti a folyamat könnyű lezárását. Fontosnak tartjuk, hogy egy peres eljárásban ne csak az ügyfeleink jogi képviseletét lássuk el, de a feszültséget is csökkentsük, előremozdítva ezzel az ügy normális és hatékony lezárását.

Kérjen időpontot személyes egyeztetésre kollégáinktól email-en vagy telefonon keresztül!