Rólunk

Irodánkat 2010-­ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy más szemszögből próbáljuk segíteni ügyfeleinket.

Tevékenységünk a klasszikus ügyvédi feladatok mellett az üzleti élet szereplőinek való segítség nyújtás. Ügyfeleink képviseletét a közigazgatás, munkajog, polgári jog, családi jog, cégjog, ingatlanjog területei mellett olyan kevésbé ismert, vagy új területeken is ellátjuk, mint a kintlévőség kezelés, a csődvédelem, a magáncsőd és a devizahitelek kezelése.

Irodánkban három ügyvéd és két ügyvédjelölt segít Önnek a különböző szakterületeken eligazodni, képviseletét ellátni és alapvetően a békés megoldást megtalálni.

Rácz Ügyvédi Iroda
7621 Pécs, Jókai u. 25. II. emelet
+36 72 / 212-336

Irodánk jelenlegi formációját 2010-ben hoztuk létre. Tevékenységünk a klasszikus ügyvédi feladatok mellett az üzleti élet, termelő-, ipari szféra szereplőinek jogi szolgáltatások nyújtása.

Ügyfeleink képviseletét a közigazgatási-, munka-, polgári-, családi-, cég-, ingatlanjog mellett kintlévőség kezelés és csődvédelem területén látjuk el.

Irodánkban két ügyvéd és három ügyvédjelölt segít Önnek a különböző szakterületeken eligazodni, képviseletét ellátni.

Irodánk büszke arra, hogy a társadalmi felelősségtudatból, valamint munkatársaink jogi képzettségének és rutinjának szélesítése érdekében rendszeresen pro bono ügyeket is vállal.

Az irodánk szolgáltatásait magyar, angol és német nyelven nyújtja ügyfelei részére.

Rácz Ügyvédi Iroda
7621 Pécs, Jókai u. 25. II. emelet
+36 72 / 212-336

rolunk
Rácz Zsuzsa
Ügyvéd

25 éve vagyok ügyvéd. Ügyvédjelöltként tanultam, amit ma is vallok: jó ügyvédnek lenni rang és kötelesség is egyben.

Praxisom során a klasszikus ( polgári ) jogi területek mellett a csődjogban és a felszámolási eljárásokban szereztem tapasztalatot. 2015-ben a Gödöllői Szent István Egyetemen szakmai képzésen vettem részt- szereztem képesítést.

15 éve egy Holland tulajdonos- LVS BV, LIP BV.- Magyarországi cégét irányítom felelős vezetőként. Megtanultam ügyvédi szemmel azt, hogy mit is jelent egy gyártó céget vezetni, kezdve a munkavállaló felvételétől, az alapanyag optimális beszerzéséig, a munkavédelmi feladatoktól a könyvelő céggel való kapcsolattartásig.

Jelenleg egy régió vezető, autóipari beszállító német tulajdonú társaság ügyvédje vagyok. 10 évet töltöttem náluk, itt hasznosítom korábbi tapasztalataimat, kapcsolatrendszeremet, tudásomat. Operatív feladatokat látok el, naponta szembesülök új feladatokkal élethelyzetekkel, amiket meg kell oldani, a jog nyelvére lefordítani, úgy hogy az mindig a megbízó cég érdekét szolgálja.

Németül és angolul beszélek.

Elérhetőség:
Tel.: +36 70 528 3231
Email: raczzsuzsanna@drracz.hu

Kovács Judit
Ügyvéd

2007-ben végeztem a PTE jogi karán. Ügyvédjelölti éveimet az iroda jogelődjében töltöttem, majd a szakvizsgát követően, 2011 óta ügyvédként folytatom munkámat az irodában.

Főként szerződésekkel, társasági joggal, ingatlanügyekkel foglalkozom, emellett fontosnak tartom ügyfeleim jogi igényeinek széles körű kiszolgálását, mind az üzleti, mind a magánéletükre vonatkozóan.

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézetében szerzett felszámolási és vagyonfelügyeleti specialista képesítésemet felszámoló cég jogi képviselőjeként kamatoztattam.

Ügyvédi praxisom mellett az üzleti élet egyéb területein is tevékenykedem: követeléskezelő cég munkájában veszek részt, valamint ingatlanhasznosítással, -fejlesztéssel is foglalkozom.

Angol és német nyelven beszélek.

Elérhetőség:
Tel.: +36 30 901 4424
Email: kovacsjudit@drrach.hu

Priger Linda
Ügyvédjelölt

2010-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ügyvédjelöltként a Rácz Ügyvédi Irodában 2010. szeptemberében kezdtem el dolgozni, előtte – a 6 hetes kötelező szakmai gyakorlaton túl – gyakornokként fél évig láttam el különböző ügyvédjelölti feladatokat.

Jelölti tevékenységem során főleg polgári jogi, családjogi, munkajogi illetve cégjogi ismeretekre tettem szert.

Fél évet töltöttem egyetemistakent az University of Lapland jogász szakán, ahol a nemzetközi jogba nyerhettem jobban betekintest,illetve 2012-ben elvégeztem a PTE-ÁJK borjogi szakjogász képzését.

Folyékonyan beszélek angolul és németül.

Elérhetőség:
tel.: +36 70 312 5119
amil: prigerlinda@drracz.hu

Pfaff Zoltán
Ügyvédjelölt

Diplomámat 2010-ben szereztem meg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Pályámat köztisztviselőként a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál kezdtem, ahol másfél évig dolgoztam idegenrendészként, az itt eltöltött idő alatt elvégeztem 2012-ben a Belügyminisztérium Rendészeti Vezetőképző és Kutatóintézetnél a migrációs ügyintéző képzését.

2013. óta a Rácz Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltjeként elsődlegesen az iroda profilját is alkotó polgári-, cég-, munkajogi ügyekben, közigazgatási eljárásokban és közigazgatási határozatok felülvizsgálatára irányuló eljárásokban vett részt.

Érdeklődési területeim közé tartozik a versenyjog és az információs-, informatikai jogterületek.

Angol mellett társalgási szinten beszélek német nyelven.

Jelenleg jogi szakvizsgámra készülök.

Elérhetőség:
Tel.: +36 70 317 7122
Email: pfaffzoltan@drracz.hu