Hogyan dolgozunk

hogyan_dolgozunk
Hogyan dolgozunk?

Másként, mint mások!

Érthetően: Irodánk egyik legfontosabb elve az ügyfélközpontúság. A Rácz Ügyvédi Iroda olyan jogi szolgáltató partnerként kíván megjelenni Megbízói számára, aki az összes lehetséges alternatívára kiterjedő teljeskörű tájékoztatást nyújt ügyfeleinek, így téve átláthatóvá a munkafolyamatokat számukra is, hogy ezt követően hozhassák meg alapos döntésüket.

Hatékonyan: Megbízóinknak gyakorlatias, innovatív megoldásokat kínálunk magas szakmai színvonalon. Célunk versenyképes, komplex jogi szolgáltatásokat nyújtani ötvözve a széleskörű jogi ismereteket, tapasztalatot a jogi kreativitással és feladatorientált hozzáállással. Több generáció együttes munkavégzéséből fakadóan a fiatalos lendület ötvöződik a tapasztalt ügyvédeink szakmai felkészültségével, rutinjával és kapcsolatrendszerével.

Alaposan: Meghatározott folyamat sikeressége gyakran már az előkészületi fázisban eldől, ezért minden megbízás esetén alaposan elemezzük az elvégzendő feladatokat, feltárjuk a releváns tényeket, majd az arra vonatkozó jogi szabályozást gondosan feltérképezve a lehetséges megoldásokat, folyamatos kapcsolattartással tájékoztatjuk ügyfeleinket, majd szigorúan határidőre megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Business woman portait
Hogyan dolgozunk?

Másként, mint mások!

Ügyfeleink magas színvonalú, gyors, precíz és korrekt ügyintézést igényelnek, ennek megfelelően alapvető célunk az ezen követelményeknek való megfelelés.

Azonnali pereskedés helyett mi azt valljuk, hogy minden megoldható békés tárgyalás útján. Az okokat kell feltérképezni, így nem lehet félreértésből adódó konfliktus. Legfontosabb feladatunknak az iránymutatást tartjuk. Az általunk követett út pedig az, aminek célja mindkét fél problémájának megoldása, a háttérben meghúzódó okok kiderítését követően. Türelmesen és kiegyensúlyozottan állunk neki egy-egy ügy megoldásának, amely gyors és hatékony ügyintézéssel párosul.

Megegyezéssel is sok mindent meg lehet oldani két fél között, hiszen ez mindkét érdekelt számára komfortosabb.

Hatékonyan

Nem a legdrágább, hanem a leghatékonyabb megoldást keresve.

Érthetően

Közérthetően, a kevésbé hozzáértők számára is egyértelműen magyarázzuk el a legbonyolultabb jogi szabályozásokat.

Kulturáltan

A legfeszültebb helyzetben is higgadtan, törekedve a mindenki számára előnyös eredményre.

Őszintén

Az egyenes és nyílt kommunikáció hívei vagyunk, nem kerttelünk, nem beszélünk mellé.

Empatikusan

Együttérzés nem csak az ügyféllel, hanem az adott ügy egészével.

Pontosan

Korrekten, precízen, mindent az ígért határidőre.
Kérjen

Személyes konzultációt

Ügyfeleink érdeke, hogy a lehető legoptimálisabb eredmény szülessen, ezért elengedhetetlen, hogy szánjon időt a személyes konzultációra.

Vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, e-mailen vagy telefonon keresztül!

Eddigi tapasztalatink alapján biztosan állíthatjuk, hogy minden ügy egyedi és hihetetlenül összetett. Bármilyen kéréssel is forduljon hozzánk, igyekszünk – az eset minden részletének megismerése után – a legmegfelelőbb megoldást kínálni Önnek.
Ügyfeleink érdeke, hogy a lehető legoptimálisabb eredmény szülessen,  ezért elengedhetetlen , hogy szánjon időt a személyes konzultációra.

Vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, email-en vagy telefonon keresztül!

almafoto_video_5408_kicsi
Az ügyvédi munkadíj mértéke

Áraink

Az ügyvédi munkadíj mértéke jellemzően attól függ, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik. Ennek megfelelően az ügyvédi munkadíj meghatározására a személyes konzultációt követően kerülhet sor, az iránymutató árlistánk alapján, melyről bővebb tájékoztatást telefonon, írásban vagy személyesen, irodánkban kérhet.

Írjon nekünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Írjon nekünk, örömmel válaszolunk.

Amennyiben nem talált választ kérdésére, kérjük írjon nekünk, örömmel válaszolunk.

  • 7621 Pécs, Jókai u. 25. II. emelet
  • 72/216-643
  • 72/216-643 (FAX)